۹ دلیل برای اتوماسیون فرآیند های تولیدی

ساخت وبلاگ

سیستم‌های تولید خودکار در کارخانه بر روی محصول فیزیکی کار می‌کنند. آن‌ها عملیاتی مانند پردازش، مونتاژ، بازرسی و یا جابجایی مواد را انجام می‌دهند که در برخی موارد بیش از یکی از این عملیات‌ها در یک سیستم انجام می‌شود.
آن‌ها خودکار خوانده می‌شوند چون عملیات خود را با سطح کمتری از مشارکت انسان در مقایسه با فرآیند دستی مربوطه انجام می‌دهند. در برخی سیستم‌های بسیار خودکار، عملا هیچ مشارکت انسانی وجود ندارد.
شرکت‌ ها به دلایل مختلف پروژه‌های اتوماسیون تولید و تولید تلفیق شده با کامپیوتر را عهده‌ دار می‌شوند. برخی از دلایلی که برای توجیه اتوماسیون سازی استفاده می‌شوند در زیر لیست شده ‌اند:

در همین خصوص بخوانید: آموزش Plc مهندس یار

۱. برای افزایش بهره‌ وری نیروی کار

اتوماسیون یک عملیات تولیدی معمولا سرعت تولید و بهره‌ وری نیروی کار را افزایش می ‌دهد. این به معنی خروجی بیشتر در ساعت نسبت به کار ورودی است.

۲. کاهش هزینه نیروی کار

افزایش هزینه نیروی کار، همیشه روندی ثابت در جوامع صنعتی جهان بوده‌ است و خواهد بود. در نتیجه، سرمایه ‌گذاری بیشتر در اتوماسیون برای جایگزینی عملیات‌ های دستی از نظر اقتصادی قابل‌ توجیه است.

ماشین‌ها به طور فزاینده‌ ای جایگزین نیروی کار انسانی می ‌شوند تا هزینه تولید واحد را کاهش دهند. با اینکه این موضوع برای مردم خوب نیست ولی برای تولید خوب است. موضوع غم انگیزی است اما متاسفانه حقیقت دارد.

اتوماسیون فرآیند

۳. برای کاهش اثرات کمبود نیروی کار

کمبود عمومی نیروی کار در برخی کشورها وجود دارد و این امر توسعه عملیات‌های اتوماسیون شده را به عنوان جایگزینی برای نیروی کار لازم ساخته است.

۴. برای کاهش یا حذف کارهای دستی و اداری روتین

یک استدلال این است که در اتوماسیون سازی عملیات هایی که روتین، خسته‌کننده، کسل کننده و احتمالا آزاردهنده هستند یک ارزش اجتماعی هم وجود دارد. اتوماسیون سازی چنین وظایفی برای بهبود سطح عمومی شرایط کاری مفید هستند.

۵. اتوماسیون فرآیند برای بهبود ایمنی کارگران

با اتوماسیون کردن یک عملیات مشخص و انتقال کارگر از مشارکت فعال در فرآیند به داشتن یک نقش نظارتی، امنیت کار بالاتر می رود. ایمنی و سلامت جسمی کارگر، انگیزه‌ بیشتری برای اتوماسیون فراهم کرده‌ است.

۶. برای بهبود کیفیت محصول

اتوماسیون نه تنها منجر به سرعت تولید بالاتر نسبت به عملیات دستی می‌شود، بلکه فرآیند تولید با یکنواختی بیشتر و انطباق بیشتر با مشخصات کیفیتی انجام می‌شود. کاهش درصد خرابی یکی از مزایای عمده اتوماسیون است.

۷. برای کاهش زمان تولید

اتوماسیون به کاهش زمان سپری ‌شده بین سفارش مشتری و تحویل محصول کمک می‌کند و یک مزیت رقابتی برای تولید کننده برای سفارشات آتی فراهم می‌کند. با کاهش زمان تولید، تولید کننده موجودی در حال تولید را نیز کاهش می ‌دهد.

۸. برای تحقق فرایندهایی که نمی‌توانند به صورت دستی انجام شوند.

برخی عملیات ها بدون کمک یک دستگاه نمی ‌تواند انجام شود. این فرایندها که به دقت بالا، کوچک ‌سازی و یا پیچیدگی هندسی نیاز دارند را نمی توان به طور دستی انجام داد.

به طور مثال برخی عملیات‌ های ساخت مدار مجتمع ، فرایند های نمونه ‌سازی سریع مبتنی بر مدل‌های گرافیکی کامپیوتری (CAD)، و ماشین کاری سطوح پیچیده به طریق ریاضی با استفاده از کنترل عددی کامپیوتری. این فرایندها تنها می‌توانند توسط سیستم‌های کنترل شده با کامپیوتر تحقق یابند.

۹. برای جلوگیری از هزینه بالای نبودن اتوماسیون

مزیت رقابتی قابل ‌توجهی در اتوماسیون سازی یک کارخانه تولیدی وجود دارد. این مزیت را نمی توان به راحتی در فرم مجوز پروژه شرکت نشان داد.
مزایای اتوماسیون اغلب به روش‌های غیر منتظره و نامحسوس خود را نشان می دهند، مانند بهبود کیفیت، فروش بالاتر، روابط کارگری بهتر، و تصویر بهتر برای شرکت در بین مردم.

شرکت‌هایی که از اتوماسیون اجتناب می کنند به احتمال زیاد خود را نسبت به مشتریان، کارمندان و عموم مردم در زیان خواهند یافت، و در شرایط نابرابری نسبت به تولیدی های اتوماسیونی قرار خواهند گرفت.

وبلاگ شخصی محسن آزموده...
ما را در سایت وبلاگ شخصی محسن آزموده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9azmoodeh2 بازدید : 220 تاريخ : پنجشنبه 19 دی 1398 ساعت: 12:17